Woeste coaches
'We rise by lifting others'

 
 
 
 

Jean-Pierre Junior Bauwens

Hij was 6 jaar oud toen hij voor het eerst een boksclub binnenstapte. Op zijn twaalfde bokste hij zijn eerste wedstrijd, in Frankrijk. 20 jaar later heeft Junior een indrukwekkend palmares bij mekaar gebokst: hij beslechtte 47 profkampen. waarvan hij er maar liefst 42 won - 24 op knockout. 

Junior werd wereldkampioen bij de jeugd lichtgewichten en haalde bij de profs twee keer de Europese titel naar Gent.

 

Voorgaande maakt dat Jullie hoofdcoach doordrongen is van ringervaring en boxingskills om jullie op een professionele manier te begeleiden. Vandaag staat een van Belgiës meest succesvolle boksers ooit klaar om zijn kennis en ervaring door te geven aan de hand van groepslessen en personal coaching. 

 

 

 

Daphné Grillaert

Onze vrouwelijke woesteling plaatste op haar 6 jaar voor de eerste maal haar voetjes op de tatami om enkele jaren later haar eerste judowedstrijd te voltooien. Na enkele jaren verloor ze echter  haar passie aan het thaiboksen. Al snel betrad ze de boksring en bokste zij 15 wedstrijden waarvan zij er 11 won, twee op knock out.

 

Vandaag kunnen jullie de vruchten plukken van haar jarenlange bokservaring en kennis opgebouwd rond de kickbokssport en voeding.